NİĞDE / ÇAMARDI - Nazmiye Pınar İlkokulu

Mrt

Yarışmayı düzenleyen Ali BAĞCI öğretmenimizi ve katılım sağlayan öğrencilerimizi tebrik eder , teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Eyl

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü kutlamamızı gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023/2024 eğitim öğretim yılı İlköğretim haftası Sayın Valimiz Muhammet Furkan BEKTAŞ, Belediye Başkanımız Yavuz Soylu ve kurum amirlerimizini katılımlarıyla kutlanmıştır.

OKULUMUZ İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMALARI

Şbt

Günümüzün en önemli ihtiyaçlarından olan ve aşırı kullanma ile gelecek nesilleri zor durumda bırakacak olan enerjinin gereği kadar ve bilinçli kullanılmasının sağlanması amacıyla ülkemizde her yıl 11-16 Ocak tarihleri arasında Enerji Tasarrufu Haftası kutlanmaktadır. Bu haftayı en iyi anlatan özlü sözlerden biri de "En ucuz enerji, tasarruf edilen enerjidir".

2022 yılında Enerji Tasarrufu Haftası 11 Ocak  ile 16 Ocak tarihlerini içine alan haftadır.

Şbt